Adresse
8012DE Zwolle
038-4216986
Bekijk hieronder welke gerechten het meest populair zijn en bestel direct!
Scroll naar beneden om onze menukaart te bekijken en direct te bestellen!
Meld u aan voor de nieuwsbrief voor unieke kortingen en acties!
Die Website vom Van Haver tot Bok ist im Moment geschlossen.
Voor (zakelijke) groepen biedt Van Haver tot Bok u verschillende mogelijkheden . Broodjes voor de lunch.Hapjesplateaus voor een receptie .Er zijn verschillende opties uitgewerkt.Mocht u iets anders in gedachten hebben, neem dan contact met ons op, 038- 4216986. Dan overleggen we de mogelijkheden.Binnen Zwolle komen we het bij u brengen en buiten Zwolle doen we dat in overleg.
Hierop vindt u een assortiment van belegde broodjes, belegd met vleeswaren uit onze worstmakerij, oa:
Rosbief
Cervelaat
Kipgrilworst
Pastrami
Gebraden gehakt
Belegen kaas
Eiersalade
Tonijnsalade
Waldorfsalade
Per plateau zullen er 4 per 10 broodjes, zonder vlees of vis zijn.
Er wordt uitgegaan van 2 broodjes per persoon in een mix van broodsoorten en beleg.
Voor een uitgebreide lunch kiest u voor ons luxe plateau.
Waarbij het bovenstaande broodjes plateau wordt uitgebreid met verschillende soorten belegde wraps.
Belegd met oa.
Huisgemaakte rosbief en rode ui-compote
Gerookte zalm met roomkaas, tomatensalsa met zachtgekookt ei,
Kipgrilworst met Zwolse mosterddip.
Er wordt uitgegaan van een halve wrap per persoon, in meerdere stukjes.
Voor de vrijdagmiddag borrel of een receptie.
Eventueel gedeeltelijk warm te serveren.
Circa 70 hapjes.
Vleeswaren:
Kookworst
Fuet
Chorizo
Kipgrilworst
Hausmacher
Party gehaktballetjes
Belegen kaasblokjes
Gemarineerde olijven
Eiersalade
Brood met kruidenboter
Onze buffetten worden, indien gewenst, geheel compleet met chafing dishes en brandgel, opschepbestek, bij u afgeleverd waarna u het buffet in een handomdraai opwarmt. En de afwas, die doen wij voor u, spoelschoon inleveren is voldoende.
Geheel verzorgd buffet met verschillende stamppotten uit eigen keuken.
Met daarnaast drie warme vlees gerechten.
En natuurlijk verschillende zuren en sauzen om het buffet compleet te maken.
Wilt u dit buffet geheel of gedeeltelijk combineren met het vegetarische buffet, neem dan contact met ons op.
Minimaal 15p
Stamppot:
Boerenkool
Hutspot
Zuurkool
Andijvie
Rookworst
Gehaktballetjes in eigen jus
Beef Stroganov
Pickels
Piccallily/ Mosterd
Geheel verzorgd vegetarisch buffet met verschillende stamppotten uit eigen keuken.
Met daarnaast drie warme vegetarische gerechten .
En natuurlijk verschillende zuren en sauzen om het buffet compleet te maken.
Wilt u dit buffet geheel of gedeeltelijk combineren met het niet vegetarische buffet, neem dan contact met ons op.
Minimaal 15p
Stamppot:
Boerenkool
Hutspot
Zuurkool
Andijvie
Plant-dog
Mediterraanse balletjes in groentenjus
No-Beef Stroganov
Pickels
Piccallily/ Mosterd
Geheel verzorgd buffet met verschillende Italiaanse pasta, vlees- en groentegerechten uit eigen keuken.
Wilt u dit buffet geheel of gedeeltelijk combineren met het Italiaanse vegetarische buffet, neem dan contact met ons op.
Minimaal 15p
Lasagne Bolognese
Romige penne met worstvulling, paddenstoelen en tijm
Pasta puttanesca met kip
Krieltjes met pastrami
Gegrilde groenten
Insalata Caprese
Gemarineerde olijven
Brood
Groene-kruiden- roomboter
Geheel verzorgd buffet met verschillende Italiaanse pasta, vegetarische en groentegerechten uit eigen keuken.
Wilt u dit buffet geheel of gedeeltelijk combineren met het Italiaanse vegetarische buffet, neem dan contact met ons op.
Minimaal 15p
Lasagne vegetariana
Romige penne met champignonballetjes, paddenstoelen en tijm
Pasta puttanesca met soja-kip
Krieltjes met mediterraanse balletjes
Gegrilde groenten
Insalata Caprese
Gemarineerde olijven
Brood
Groene-kruiden- roomboter
Een buffet met traditionele en verassende koude en warme gerechten, uit eigen keuken worstmakerij
Minimaal 15p
Aardappelsalade met Vechtdalham naar
oud Haverkort-recept
Ceasar- salade met kip / parmezaanse
kaas en ansjovis dressing
Gehaktballetjes (100 % rundvlees)
in saté- of gorgonzolasaus
Spare-ribs in black-pepper -coffee-
marinade
Kipspiesjes
Garnalen in knoflook-citroensaus
Gekruide couscous
Aardappelgratin
Sperziebonen gerold in spek
Mixed gegrilde groenten
Brood met dips:
- Groene kruidenboter
- Zwolse mosterd dip
- Olijven tapenade
Wir verwenden Cookies, um sicherzustellen, dass Sie die beste Erfahrung auf unserer Website machen. Darüber hinaus verwenden wir Cookies von Drittanbietern für Analysen, Marketing, personalisierte Werbung und zur Verbesserung unserer Dienstleistungen. Sie können die Verwendung von Cookies von Drittanbietern für Analysen, Marketing und personalisierte Werbung ablehnen oder akzeptieren. Weitere Informationen zur Verwendung von Cookies finden Sie in unserem Datenschutzerklärung.